VRAGEN OVER SERVICES? BEL 06 - 55 84 22 40

Schoonheids-
behandelingen

Bij Beautyhouse Rotterdam vind je alle behandelingen onder één dak: schoonheidsbehandelingen voor gezicht en lichaam, massages, harsen, brazilian wax en wimperextensions. Kom tot rust in onze beautysalon en je gaat stralend de deur uit.

Fietstaxi
en transport

WederX fietstaxi werkt voor klanten die er graag even uit willen om zo weer sociaal contact te maken onder het genot van een kop koffie en iets lekkers of voor mensen die op een originele, duurzame en gezonde manier ergens naar toe willen in Nieuwegein of directe omgeving.

Was- en strijk
services

Wederkeer Was & Strijk verzorgt het wassen en strijken voor iedereen. Wij beschikken over een haal & breng service. Veel dekbedden passen niet in een gewone wasmachine. Met onze grote wasmachines kunnen wij bijna elk dekbed wassen.

Naaister

Stel jouw bestaande of net aangeschafte kleding zit niet lekker, het plooit op de verkeerde plaatsen, of is simpelweg te kort of te lang. Dan is het hoog tijd eens langs te komen bij NaaiAtelier Pasja. Door de ervaring als coupeuse en couturier werk gaan wij veel verder dan alleen simpelweg inkorten, uitleggen en innemen van kleding.

Hondenuitlaat-
service

Bent u niet in de gelegenheid om uw hond uit te laten? Wat is het dan een fijn idee dat u gebruik kunt maken van  onze Honden-uitlaat-service-Oosterheem. Wij nemen deze taak van u over. U kunt uw trouwe lieve viervoeter met een gerust hart aan ons overlaten.

Maaltijd-
service

Een maaltijd die met liefde is gekookt, dat is elke dag weer een cadeautje. Aan onze maaltijden proef je dat ze met aandacht zijn bereid. We kiezen voor verse ingrediënten en koken lekker, gezond én persoonlijk. Beetje meer jus, extra groenten, zonder zout of een dieet? Het is zo geregeld.

Passend
lezen

Geniet van de mooiste gesproken boeken. Als je blind, slechtziend of dyslectisch bent, heb je bij Bibliotheekservice Passend Lezen toegang tot de mooiste romans, de spannendste verhalen en de allerleukste kinderboeken, in diverse leesvormen en collecties.

Lifestyle
coach

Vaak komen we op een punt in ons leven waarbij we kunnen vastlopen. Zoals bij echtscheiding, baanverlies, verlies van dierbaren, of langdurige ziekte. Hierdoor kun je jezelf verliezen, even niet in contact zijn met je eigen kracht, geleefd worden, je leeg voelen. Het is dan heel fijn om er samen met iemand die je vertrouwen geeft aan te werken en zo weer bij jezelf te komen.