VRAGEN OVER SERVICES? BEL 06 - 55 84 22 40

Maaltijd-
service

Een maaltijd die met liefde is gekookt, dat is elke dag weer een cadeautje. Aan onze maaltijden proef je dat ze met aandacht zijn bereid. We kiezen voor verse ingrediënten en koken lekker, gezond én persoonlijk. Beetje meer jus, extra groenten, zonder zout of een dieet? Het is zo geregeld.

Gezondheidscheck en
ondersteuning

Geen enkele patiënt is hetzelfde. Samen met u maken wij een op u gepersonaliseerde behandelplan om uw gezondheid te herstellen en/of te optimaliseren!

Fysiotherapie en
Personal trainer

In de huidige samenleving wordt het steeds lastiger om tijd te creëren en prioriteiten te combineren. Hier lijdt vaak het lichaam onder. By Voorn pakt dit probleem aan door zich aan te passen aan de wensen en schema’s van zijn cliënten. Ongeacht de leeftijd, sportniveau of werkdruk, verdient elk lichaam goede zorg en persoonlijke aandacht.

Yoga

Yoga Vira verzorgt verschillende soorten yogales, zoals een easy flow Vinyasa, Yin Yang, en Traditionele Tantra Yoga. 

Lifestyle
coach

Vaak komen we op een punt in ons leven waarbij we kunnen vastlopen. Zoals bij echtscheiding, baanverlies, verlies van dierbaren, of langdurige ziekte. Hierdoor kun je jezelf verliezen, even niet in contact zijn met je eigen kracht, geleefd worden, je leeg voelen. Het is dan heel fijn om er samen met iemand die je vertrouwen geeft aan te werken en zo weer bij jezelf te komen.

Maria Troost
Counselling, Therapie
& Training

Mensen die druk zijn met alle ballen in de lucht te houden; mantelzorger, echtgeno(o)t(e), kinderen, werkgever en het sociale leven. “Mensen helpen om weer in contact te komen met zichzelf. Om hun kwaliteiten positief in te zetten zodat ze kunnen blijven staan in de tegenslagen van het leven. Dat is het doel bij alles wat ik doe”.

Hulp en zorg

Stichting Hulp en Zorg is een non profit organisatie, gespecialiseerd in de inzet van verzorgenden en verpleegkundigen in de eigen woning of bij kleinschalige woonvormen.